Bozcaada'dan Merhaba...

Kışlar çabuk geçiyor.
Yıllardır her kış Bozcaada Sözlüğü'nü bitireceğim diye başlayıp, Mart ayında da pes etmekten bıktım.
Hem yazdıklarımı sabitlemek, hem de sizlerin katkılarıyla sözlüğe farklı renkler katmak için bu bloğu açtım.
Bozcaada Sözlüğü'ne katkıda bulunmak isterseniz, ki isteyin, "Nasıl Katkıda Bulunabilirim?" bölümünden ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Başka önerileriniz varsa "Öneriler" bölümüne yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Melih Güney

17 Haziran 2008 Salı

REZERVASYONLU BİLET


REZERVASYONLU BİLET


13 Haziran 2008 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanan bu sisteme göre arabalı vapur müşterileri biletlerini işletmenin Bozcaada Bilet Satış Yeri'nden ya da  444 0 752 numaralı telefondan ayırabileceklerdir.

Rezerve edilmiş biletlerin kalkış saatinden en geç 1 saat öncesinde satın alınmış olması gerekiyor. Dikkat edilmesi gereken diğer bir husus da rezerve edilmek istenilen biletin sefer saatinden 24 saat önce bildirilmesi zorunluluğu. Yani 2 Temmuz 2008 tarihinde ve saat 10.00 seferiyle yolculuk etmek istiyorsanız 1 Temmuz 2008 saat 10.00'dan önce rezervasyonunuzu yapmanız gerekiyor.

2008 yılı için Bozcaada - Geyikli Arabalı Vapur Yaz Tarifesi

Madde Yazılış Tarihi: 17.06.2008
Yazan: Melih


=============================


2-

1 Haziran 2010 tarihinden itibaren rezervasyon çift taraflı olarak yapılabilecek. Bu yıl Bozcaada'ya geçmek isteyenler de önceden rezervasyon yaptırarak Geyikli'de uzun süre beklemek zahmetinden kurtulacaklar.
Yolcular en geç 24 saat öncesinden 444 0 752 Çağrı Merkezini arayarak gidiş-dönüş için rezervasyonlarını yaptırabilecekler. 

3-

Çift taraflı rezervasyon uygulaması 2010 yaz ortasında iptal edilmiş ve "önce gelen önce biner" klasik uygulamasına geri dönülmüştür. Bozcaada'dan ise Geyikli'ye geçişlerde rezervasyon uygulaması Yaz sezonunda devam edilmektedir. Lütfen dönüş zamanınız belli olur olmaz kuyruklarda vakit kaybetmemek için rezervasyonunuzu yaptırınız.

Hiç yorum yok:

Blogta Markerly uygulaması vardır.
- Paylaşmak istediğiniz resmin üzerinde durun ve tıklayın.
- Paylaşmak istediğiniz metni belirleyin ve tıklayın.


Related Posts with Thumbnails