Bozcaada'dan Merhaba...
Kışlar çabuk geçiyor.
Yıllardır her kış Bozcaada Sözlüğü'nü bitireceğim diye başlayıp, Mart ayında da pes etmekten bıktım.
Hem yazdıklarımı sabitlemek, hem de sizlerin katkılarıyla sözlüğe farklı renkler katmak için bu bloğu açtım.
Bozcaada Sözlüğü'ne katkıda bulunmak isterseniz, ki isteyin, "Nasıl Katkıda Bulunabilirim?" bölümünden ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Başka önerileriniz varsa "Öneriler" bölümüne yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Melih Güney
Yıllardır her kış Bozcaada Sözlüğü'nü bitireceğim diye başlayıp, Mart ayında da pes etmekten bıktım.
Hem yazdıklarımı sabitlemek, hem de sizlerin katkılarıyla sözlüğe farklı renkler katmak için bu bloğu açtım.
Bozcaada Sözlüğü'ne katkıda bulunmak isterseniz, ki isteyin, "Nasıl Katkıda Bulunabilirim?" bölümünden ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Başka önerileriniz varsa "Öneriler" bölümüne yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Melih Güney
3 Haziran 2009 Çarşamba
SAKIZLI ENGİNAR
SAKIZLI ENGİNAR
İlk defa Lodos restoranın menüsünde karşılaşılan ve Türkan'ın kendi buluşu olan bir enginar yorumudur. Sakızlı bir sos ile servis edilen bir çeşit salatadır. Ancak o kadar beğenilmiştir ki artık adaya malolmuştur. Farklı restoranlarda sakızlı enginar, susamlı enginar adları ile karşınıza çıkar. Ancak hiçbiri orijinal tarifi ile boy ölçüşemez...
Madde Yazılış Tarihi: 03.06.2009
Yazan: Notos
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blogta Markerly uygulaması vardır.- Paylaşmak istediğiniz resmin üzerinde durun ve tıklayın.- Paylaşmak istediğiniz metni belirleyin ve tıklayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder